Welkom

Planten, kunst, decor & design

Velen van ons vinden inspiratie in de natuur. Wanneer we de wandelingen in het bos of het park missen, willen we een deel daarvan in huis halen door middel van levende planten en de daarbij prachtige eigenschappen van natuurlijk leven, schone lucht, harmonie en rust. Botanically is een uniek platform dat eenvoudige- maar essentiële informatie biedt over kamerplanten, kunst, decor en design. Dit zal u helpen met het creëren van natuurgeïnspireerde ruimtes in en rondom uw huis.

Jouw ideeën in een meesterwerk

Gaat het creëren van een moodboard met veel goede ideeën u makkelijk af, maar vindt u het lastig om dit alles in één plaatje te plaatsen? Of weet u wat u wilt, maar weet u niet hoe het allemaal in elkaar moet gaan passen? Geen paniek. Ik ben er om het leven makkelijker voor je te maken. Een beetje zoals een wedding-… oeps, ik bedoel plant-planner. Ik combineer je ideeën en maak het meesterwerk waar jij over droomt tot een realiteit. Van het ontwerpen van een unieke tuin of het willen hebben van die perfecte bloemenfoto, geschilderd door een van mijn kunstenaars, het is allemaal mogelijk. En dat is nog lang niet alles; er is nog veel meer…

De juiste oplossing binnen uw budget

Wij garanderen kwaliteit en vriendelijke service. We luisteren goed naar uw ideeën en vinden de juiste oplossing binnen uw budget. Volg mijn blog om meer te weten te komen.

Services

  • persoonlijke plant-shopper en stylist voor uw huis, winkel of kantoor
  • unieke, handgetekende tuinideeën & -ontwerpen
  • verkoop van botanisch geïnspireerde kunst van zorgvuldig geselecteerde kunstenaars
  • persoonlijke plant shopping (Binnenkort beschikbaar)
  • verzorging van uw planten tijdens uw vakantie (alg.voorwaarden van toepassing)
  • webshop (in de maak)
INTRODUCTIE
KAMERPLANTEN
PLANTENHULP
BLOEMEN & BETEKENIS

“I am the student and plants are my teachers”
Ryan Godfrey – botanicallyspeaking